mapamond🌐media :  🌅 Dobrogeana  🦃 Herța  🦚 Oașul  🌄 Oltenia de sub Munte  🏞 Oltul  ⛵ Pontus Euxinus  🏡 Râmnicu  🇷🇴 Romanește  🌄 Zarandul

30.7 C
Negresti-Oas
marți, 16 iulie 2024

Elena Lasconi, USR Câmpulung Muscel : Astăzi a început a zecea ediție a festivalului concurs “Sus la munte la Muscel”.

Must read

“Sus la munte la Muscel” este cel mai important festival concurs de folclor din țară. Asta mi-am dorit. Știam ca se poate și am crezut în acest proiect.
În urmă cu trei ani lista de evenimente a Casei de Cultură era lungă și prea puțin importantă. Ideea mea a fost să renunțăm la o mare parte dintre ele și să construim un produs premium: festivalul concurs de folclor. Ce înseamnă asta? Să ai cel mai bun prezentator, cel mai bun juriu, cele mai mari premii și să fie difuzat la nivel național. Iată că e al treilea an în care se întâmplă și mă bucur că colegii de la Casa de Cultură au înțeles și că se implică din tot sufletul.
Cultura aduce oameni la Câmpulung, adică bani în comunitate și cel mai important ne unește.
Dar nu e doar atât. Într-o țară în care cei care ne conduc vor să îngroape cultura, aici, la Câmpulung Muscel punem în valoare tot ce are România mai bun și autentic: tineri talentați, costume populare de excepție și români frumoși.
Prin parteneriatul cu TVR le arătăm milioanelor de români din toată lumea zestrea acestui popor.
Sunt mândră că sunt româncă și mă bucur că pot să fac împreună cu voi lucruri bune, concrete pentru țara pe care o iubesc.
#elenalasconi
#campulungmuscel

Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Țara Oașului | Oașul

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura