mapamond🌐media :  🌅 Dobrogeana  🦃 Herța  🦚 Oașul  🌄 Oltenia de sub Munte  🏞 Oltul  ⛵ Pontus Euxinus  🏡 Râmnicu  🇷🇴 Romanește  🌄 Zarandul

30.7 C
Negresti-Oas
marți, 16 iulie 2024

Emilia Neagu : Sorin Manda, directorul aeroportului si fratele europarlamentarului Claudiu Manda, m-a dat în judecată cerându-mi daune morale 10.000 lei și scuze publice

Must read

Sorin Manda, directorul aeroportului si fratele europarlamentarului Claudiu Manda, m-a dat în judecată cerându-mi daune morale 10.000 lei și scuze publice pentru că s-a simțit lezat în orgoliul de persoana publică cu aspirații de mare politician, în urma unei postari prin care acuzam practici și taxe abuzive la aeroportul din Craiova. De asemenea vrea să mă oblige să șterg postarea atât de pe pagina mea de fb cât și de pe paginile celor care au distribuit-o.
Acesta va fi un proces pilot pentru a închide gura tuturor contestatarilor.
Hotărârea din acest proces va fi practică în procesele ce vor urma. Dacă va câștiga se va crea un precedent periculos pentru dreptul la liberă exprimare și libertatea de opinie.
Primul termen la Judecatoria Craiova, 23 Aprilie 2024.
Mulțumesc StiriCraiova pentru vigilența.

 

 

Judecătoria Craiova a stabilit primul termen de judecată în procesul pe care directorul Aeroportului Craiova l-a intentat Emiliei Neagu.

Sorin Manda s-a simțit lezat de postarea craiovencei, critic consecvent al administrației locale, și solicită instanței ștergerea ei. Vrea să i se ceară și scuze publice, daune morale de 10.000 de lei și achitarea cheltuielilor de judecată. Emilia Neagu a scris că ”Măndelu” ar jefui călătorii.

Postarea cu pricina – una amplă în care relatează despre o experiență la Aeroportul Craiova – a fost publicată de Emilia Neagu pe 22 iunie 2023.

Cinci zile mai târziu, pe 27 iunie 2023, pe rolul Judecătoriei Craiova era înregistrat un dosar având ca obiect acțiunea în răspundere delictuală, avându-i în prim-plan pe Sorin Manda, ca reclamant, și Emilia Neagu, în calitate de pârât.

Instanța a publicat data primei înfățișări în fața magistraților: 23 aprilie 2024.

Instanța a stabilit primul termen în procesul intentat de Olguța Vasilescu împotriva lui Petru Becheru

 

 
- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Țara Oașului | Oașul

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura